Jopparia/Smugglare 1917

Ensimäisen mailmansoan aikana gulassiparunit tehit suuria voittoja joppauksella. Haaparannala oli etevä kuvvaaja, Mia Green, joka oon ottanu jopparista hienon kuvan minun isoisän sisarelle, Frida Perttulalle, Revonsaaressa, jossa oli jopparille otolinen paikka.

smugglare-150x150[1]

Smugglare under 1.a Världskriget i Vojakkala.Fr vä William Revoniemi, Arpela, Pekka Oukkala, Vojakkala, (v. Kokkare), Eino Mustaparta, Orav.saari, Einar Mustaparta-Kokkare, Eetu(Edvard Mustaparta (ej släkt), Antti Puoskari, köpte guldhalsband åt sin katt. Välbeställd efter kriget.

Fotot togs hos Mia Green 1917 åt Greta Pohjanen, Revonsaari som tack för ”husrum”.

Bilden är gåva från Frida Perttula.

Kategoria(t): Ennen aikhaan. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Jopparia/Smugglare 1917

  1. leena-marjatta maasalo sanoo:

    Mielenkiintoinen lehti! Sisältää paljon uutta asiaa ainakin minulle.

Kommentointi on suljettu.