Schopenhauer tottuuesta

Schopenhauer sano: Tottuus käypi aina kolmen vaihheen kautta: ensin sitä naurethaan, sitte kauheasti vastustethaan kunnes hyväksythään päivänselvänä aisanna.

Hopte-Jallu

Kategoria(t): Mielipitheitä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Schopenhauer tottuuesta

  1. Stig Aspholme sanoo:

    Nyt aukeene muilaki silmät että tämä vähemistö asia oon huonossa tilantessa, ko valtiopäivän määräykset ei toimi kunnissa ja maakeräjissä. Sielä tekevät yksityis politiikot ja virkamiehet semmosta kohta niinku ”hyväntahto työtä”, ja käyttävät rahat muihiin asioihiin. 14 vuotta oon kulunut sitten ko vähemistölaki tuli toihmeen, ja met olema suurinpiirtheen samassa tilantessa ko silloin, voipii olla että ahistus oon vielä suurempi nytten!

Kommentointi on suljettu.