Huomena uusi päivä/Imorgon är allt som vanligt

ensam

Lina Stoltzin Imorgon är allt som vanligt, Rabén & Sjögren, 2014 (Huomena uusi päivä, Barents Publisher, 2014) romaani oon tramattiseerattu ja saapi ensi-illan Luulajassa Ebeneserissä lauantaina 28.11. kello 15.00. Palkittu ja kiitetty kirja kertoo kunka lapsen oon ellää perheessä, jossa oon salattu alkkoholismi. Näytelmän oon kirjottannu Lina Stoltz ja Tornionlaakson teatteri esittää sen. Carina Henriksson oon ohjanu.

sari

Sari Oja esittää alkkoholiseerattua äitiä, joka aika ajottain juopi muutaman päivän.

fler

Lapsen yksinhäisyys ja avuttomuus oon liikuttavasti kuvattu.

Imorgon är allt som vanligt av Lina Stoltz, Rabén & Sjögren, 2014 har dramatiserats av författaren själv. Den sätts nu upp av Tornedalsteatern och får premiär den 28 november kl 15.00 på Ebeneser i Luleå. Carina Henriksson har regisserat pjäsen med det brännande aktuella temat: hur mår ett barn i en familj med dold alkoholism? Romanen är prisbelönt och en mycket stark pjäsuppsättning väntas. bild

Kategoria(t): Teatteri. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.